Az első év

Velkám mindenknek!

Miről is lesz itt szó? Ha egy szókapcsolattal kéne jellemezni az évet: az "igen is, meg nem is." éve lesz: Valahol csatlakozunk az előző hat évhez, de sok tekintetben nagyon is új utat kezdünk bejárni.

Valahol egy tantárgy az ének is, jeggyel és értékeléssel, néha pedig igencsak messze járunk majd egy szokásos óra hangulatától és feladataitól.
Van, mikor a legszorosabban értelmezzük az ének-zene tárgyát, máskor meg hirtelen kinyitunk olyan kapukat is, melyek első látásra talán nemhogy rokonságban, de laza kapcsolatban sem állnak a "tantárggyal", de aztán mégis összefüggésbe hozhatók egy sor más területen keresztül magával a zenével is.

Az első nagy etap címe nép+zene. Egyrészt újfajta értelmezésben és szempontok szerint tekintünk a népek zenéjére. Másrészt megpróbáljuk azt a zenei tudást megszerezni, melyet mindenki el tud sajátítani józan eszével. Az év kisebbik részében nekivágunk a zene történetének. Először a zene kezdeteit boncolgatjuk, majd pedig a középkor zenéjével foglalkozunk alaposabban. 

Játékszabályok

A játékszabályok: elvárások és szabályok, az értékelés és a számonkérés szempontjai - Tovább...

Dalosfüzet választék

Kattints ide, és ott megtalálod a saját magadnak megrendelhető címlapok választékát. Írd fel magadnak a kiválasztott kép számát!

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.